Hırsızlık çetesine operasyon: 5 tutuklama - Son Dakika
3.Sayfa

Hırsızlık çetesine operasyon: 5 tutuklama

Hırsızlık çetesine operasyon: 5 tutuklama Balıkesir'in Altıeylül, Karesi, Susurluk, Bandırma ve Gönen İlçelerinde kablo hırsızlığı suçunu örgütlü olarak işleyen şahısların yakalanması için operasyon düzenlendi.

18.01.2023 11:36  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hırsızlık çetesine operasyon: 5 tutuklama

BALIKESİR - Balıkesir'in Altıeylül, Karesi, Susurluk, Bandırma ve Gönen İlçelerinde kablo hırsızlığı suçunu örgütlü olarak işleyen şahısların yakalanması için operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 kişi tutuklandı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, son dönemlerde artış gösteren enerji ve nakil hatlarında hırsızlık olaylarına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Altıeylül, Karesi, Susurluk, Bandırma ve Gönen ilçelerinde kablo hırsızlığı suçunu örgütlü olarak işleyen şahısların yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesi maksadıyla beş adreste eş zamanlı icra edilen operasyon neticesinde; 1 adet tabanca, 500 metre bakır kablo, 4 adet sahte plaka, 1 adet demir kesme makası, 2 adet demir testeresi ile hırsızlık esnasında kullanılan maske ve eldivenler ele geçirildi. Olaya karışan 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup bölgede meydana gelen 9 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılarak gözaltına alınan 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık çetesine operasyon: 5 tutuklama
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hırsızlık çetesine operasyon: 5 tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement