Ormanlık Alandan Gelen Kadın Çığlıkları Polisi Harekete Geçirdi! - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ormanlık Alandan Gelen Kadın Çığlıkları Polisi Harekete Geçirdi!

25.08.2017 20:26  Güncelleme: 00:54

Samsun'da ormanlık alandan gelen kadın çığlıklarını duyanlar polisten yardım istedi. 2 saat süren aramanın ardından herhangi bir ize rastlanmayınca, arama çalışmaları durdu.

Samsun'da bir kadının ormanlık alanda "imdat" diye bağırdığı ihbarı, polis ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekiplerini harekete geçirdi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Karadeniz Erkek Öğrenci Yurdunun arkasında bulunan ormanlık alanda iddiaya göre bir kadın "İmdat" diye çığlık attı.

ÇIĞLIK SESLERİ ÜZERİNE AFAD'DAN YARDIM İSTENDİ

Kadının imdat çığlıklarını duyan üniversitede bulunan güvenlik görevlileri ve işçiler durumu hemen polise bildirdi. AFAD'ın da yardımıyla ormanlık alanda arama ve kurtarma çalışmaları başlatıldı. Yapılan aramalara AFAD ekiplerinin "Çiçi" isimli köpeği de eşlik etti.

Ormanlık Alandan Gelen Kadın Çığlıkları Polisi Harekete Geçirdi!

2 SAAT ARADILAR, BİR İZE RASTLAMADILAR

Yaklaşık 2 saat boyunca bölgede arama yapan ekipler her hangi bir ize rastlamadı. Ormanda yapılan aramalarda hem ekipler hem de gazeteciler zorlu anlar yaşadı. İki saatlik çalışmanın ardından aramalara son veren ekipler, yapılan istişareler sonucunda çalışmalara tekrar devam edecek.

Ormanlık Alandan Gelen Kadın Çığlıkları Polisi Harekete Geçirdi!

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ormanlık Alandan Gelen Kadın Çığlıkları Polisi Harekete Geçirdi! - Son Dakika


Advertisement