İş bulamayan üniversite öğrencisi Hakan Taşdemir intihar etti - Son Dakika
3.Sayfa

İş bulamayan üniversite öğrencisi Hakan Taşdemir intihar etti

Geçim sıkıntısı çeken ve iş bulamayan İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir, yaşamına son verdi.

17.02.2020 23:15  Güncelleme: 09:07

İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir intihar etti. Taşdemir'in geçim sıkıntısı çektiği, bir süredir iş aradığı belirtildi.

Fikir Kulüpleri Federasyonu (FKF) İstanbul Üniversitesi Temsilciliği, Twitter hesabından İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir adlı gencin intihar ederek yaşamına son verdiğini duyurdu.

KONYA'DA KAMYONCU KENDİSİNİ TIRA ASARAK İNTİHAR ETMİŞTİ

Konya'da evli ve iki çocuk babası tır şoförü Mevlüt Çankaya, kamyon garajında kendini tırına asarak intihar etmişti. Konu ile ilgili konuşan Konya Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Şen, "Nakliyeci arkadaşımızın bankalara ve çevresine borcu bulunuyordu. Ayrıca eşi ile de araları bozuktu. Borcundan ve ailevi sıkıntılarından dolayı intihar ettiğini düşünüyoruz" demişti.

İş bulamayan üniversite öğrencisi Hakan Taşdemir intihar etti

İSTANBUL ÜNİVERSİTELİ SİBEL ÜNLİ DE İNTİHAR ETMİŞTİ

Geçtiğimiz ay İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli de yaşamına son vermişti.

İstanbul Fatih'te sahilde cansız bedeni bulunan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Sibel Ünli'nin intihar sebebinin iş bulamaması, ekonomik durumunun kötü olması ve sosyal medyada dış görünüşüne yönelik alaylı mesajlardan dolayı girdiği depresyon olarak ifade edilmişti. Genç kadının, sosyal medya hesabından yeni yıl dileğini 'iş bulmak' olarak açıkladığı ve bir liraya karnını nasıl doyuracağını sorduğu görülmüştü.

İş bulamayan üniversite öğrencisi Hakan Taşdemir intihar etti
İş bulamayan üniversite öğrencisi Hakan Taşdemir intihar etti

Son Dakika 3.Sayfa İş bulamayan üniversite öğrencisi Hakan Taşdemir intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (180)

  • Erdem: Ne guzel is bulamadim intihar et. Simit sattinda satma diyen mi oldu. 99 79 Yanıtla
    Yasemin: Neden simit satacak ? Bu kadar emek vermiş maddi manevi neden istediği dirsek çürüttügü mesleği yapamayacak? Herkes simit satsin herkes simit yesin şükretsin bu zihniyetle mi gelişen büyüyen Türkiye olacağız. Allah kahretsin sizin gibi beyinlere. İntihar etmesi yanlış elbette çokta üzücü ama bu çocuk mağdur, hayal ettiği yaşamı onun elinden alanlara hiç mi birşey söylemeyeceksiniz? 40 3 HAKKı savunan adam: İnsanlar 16 yıl sırf simit satmak için mi okuyorlar ?? 11 18 Bozo : Bu ulkede 80 yasındakı amca kus yemi satıyor dıye 15 yasındakı cocuk sımıt satıyor diye zabıtalarca tartaklanmadımı sen sımıtten bahsedıyorsun 14 13
  • Yunus..: Calisana is cok.. calismayana bahane cok.. 124 8 Yanıtla
    VATANDAŞ: SÜZME SALAKSIN YUNUS 3 125
  • Erdo: Ah be kardeşim çözüm mü bu yani evli değilsin bi yerde çalışıp kendini geecindirseydin lanet gelsin okula yani illa memur olmak lazım değil 124 3 Yanıtla
    Yorumcu emmi dedi ki: İşte bu zihniyeti degiştirmeli memur olmak için okursan aç kalırsın adam olmak için okuyalım 4 0
  • ya sabır: 5 milyon Suriyeliye sahip çıktın korudun kolladında bi vatan evladına sahip çıkamadınya ne deyim helal olsun 40 63 Yanıtla
  • doğan: Tok Açın Halinden Anlamıyor Malesef Simit Sat Diyen Zihniyet Ya Simit Alacak Parası Yoksa ? 6 86 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement