İsrail Gazze'de Gazetecilere Saldırdı, 2 Gazeteci Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

İsrail Gazze'de Gazetecilere Saldırdı, 2 Gazeteci Hayatını Kaybetti

10.08.2024 00:02

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nde düzenlediği saldırıda gazeteciler Tamim Ebu Muammer ve Abdullah el Suveyşi hayatını kaybetti. Hamas, saldırıyı Gazze'deki soykırımı haber yapan sesleri susturma amacıyla İsrail tarafından Filistinli gazetecilere karşı işlenen suç dizisinin bir parçası olarak nitelendirdi.

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nde düzenlediği saldırıda gazeteciler Tamim Ebu Muammer ve Abdullah el Suveyşi hayatını kaybetti.

İsrail Gazze Şeridi'ndeki katliamlarını sürdürürken, gazetecileri de hedef alıyor. Bölgenin güneyindeki Han Yunus kentinde Tamim Ebu Muammer ve Abdullah el Suveyşi isimli 2 gazeteci evlerine düzenlenen saldırı sonucu aile üyeleriyle birlikte hayatını kaybetti.

Hamas, 2 gazetecinin öldürülmesini, "Gazze'deki soykırımı haber yapan sesleri susturma amacıyla İsrail tarafından Filistinli gazetecilere karşı işlenen suç dizisinin bir yenisi daha" şeklinde nitelendirdi. - GAZZE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İsrail Gazze'de Gazetecilere Saldırdı, 2 Gazeteci Hayatını Kaybetti - Son Dakika


Advertisement