İzmir'de Polis Ekipleri Vatandaşları Bilgilendirdi - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de Polis Ekipleri Vatandaşları Bilgilendirdi

İzmir\'de Polis Ekipleri Vatandaşları Bilgilendirdi

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları dolandırıcılara ve hırsızlara karşı uyararak, 'kadın acil destek sistemi (KADES)' uygulamasını tanıttı. Aynı zamanda internet ve telefon dolandırıcılığı, otodan hırsızlık, evden hırsızlık, yankesicilik gibi asayiş konularıyla ilgili bilgilendirme çalışması yapıldı. Polis ekipleri, 4 bin 500 broşür dağıtarak birçok vatandaşla görüşme sağladı.

05.02.2024 09:58  Güncelleme: 07:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca ilçesinde polis ekipleri vatandaşları hem dolandırıcılara ve hırsızlara karşı uyardı hem de 'kadın acil destek sistemi (KADES)' uygulaması projeleri kapsamında bilgilendirme çalışması yaptı.

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Buca'nın çeşitli noktalarında, vatandaşlara Kadın Destek Uygulamasını (KADES) tanıtırken aynı zamanda internet ve telefon dolandırıcılığı, otodan hırsızlık, evden hırsızlık, yankesicilik ve benzeri asayiş konularıyla ilgili de bilgilendirme yaptı. Birçok vatandaşla görüşme sağlayan polis ekipleri, çevredeki vatandaşlara 'KADES, dolandırıcılık, otodan ve evden hırsızlık, yankesicilik ve benzeri asayiş' konuları ile ilgili 4 bin 500 broşür dağıttı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de Polis Ekipleri Vatandaşları Bilgilendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement