İzmir'de U16 maçında şiddet olayı: Altaylı oyunculara saldıran şahıs yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de U16 maçında şiddet olayı: Altaylı oyunculara saldıran şahıs yakalandı

İzmir\'de U16 maçında şiddet olayı: Altaylı oyunculara saldıran şahıs yakalandı

İzmir'de U16 Gelişim Ligi 4. Grup'ta Bornova 1877-Altay maçında sahaya girerek Altaylı oyunculara saldıran şahıs, polis tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

26.02.2024 22:59  Güncelleme: 23:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, U16 Gelişim Ligi 4'üncü Grup'ta dün oynanan Bornova 1877- Altay maçında sahaya girerek Altaylı oyunculara saldıran şahıs yakalandı.

İzmir'de, U16 Gelişim Ligi 4. Grup'ta Bornova İlçe Stadyumu'nda oynanan Bornova 1877-Altay maçına yine şiddet damga vurdu. Müsabakanın oynandığı sıralarda Göztepeli olduğu iddia edilen bir taraftar, sahaya girerek ilk olarak oyunculardan aldığı topu dışarıya doğru attı. Daha sonra bununla yetinmeyen futbol holiganı, Altaylı oyuncuların üzerine yürüdü ve ardından da bir oyuncuya fiziksel şiddet uyguladı. Tribünde yer alan kişiler ise bu anlar cep telefonu kameralarıyla çekerek sosyal medyaya yükledi.

Olayla ilgili çalışma başlatan İzmir Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, olayı gerçekleştiren 20 yaşındaki C.A.Z.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Daha öncede spor sahalarında şiddet olaylarına karıştığı öğrenilen şahsın, emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Öte yandan, Altay Spor Kulübü'nün de yaşanan bu olayla ilgili hukuki yollara başvuracağı kaydedildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de U16 maçında şiddet olayı: Altaylı oyunculara saldıran şahıs yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement