Muğla'daki Huzur Operasyonunda Hz. İsa Figürlü Haç Heykeli Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Muğla'daki Huzur Operasyonunda Hz. İsa Figürlü Haç Heykeli Ele Geçirildi

Dün gece Türkiye genelinde düzenlenen 'Huzur' operasyonlarında Muğla'da Hz. İsa figürlü haç objesi ve gözyaşı kâsesi ele geçirildi.

11.02.2017 01:38  Güncelleme: 11:04

Türkiye genelinde Jandarma ve Emniyet ekiplerinin genel 'Huzur' operasyonlarında Muğla İl Jandarma Komutanlığı Menteşe İlçe Jandarma ekipleri Marmaris yolu üzerindeki uygulamada Hz. İsa figürlü haç objesi ve gözyaşı kasesi ele geçirdi.

Muğla'daki Huzur Operasyonunda Hz. İsa Figürlü Haç Heykeli Ele Geçirildi

ÇUVALIN İÇİNDEN HZ. İSA FİGÜRLÜ HAÇ ÇIKTI

Menteşe-Marmaris karayolu 10. Kilometrede uygulama yapan Menteşe İlçe Jandarma ekipleri 48 SC 456 plakalı aracı durdurdu. Aracın bagaj bölümünde yapılan aramada çuval içine sarılı vaziyette 77x52,5 ebadında Bronz olduğu değerlendirilen Hz. İsa figürlü Haç obje ve gözyaşı kasesi ele geçirildi. Araç içinde bulunan H.D. E.Y. A.B. ve M.A. isimli şüpheliler jandarma tarafından gözaltına alındı.

Muğla'daki Huzur Operasyonunda Hz. İsa Figürlü Haç Heykeli Ele Geçirildi

DEĞERİNİN NE KADAR OLDUĞU BİLİNMİYOR

Ele geçirilen 4 objenin tarihi değerinin olup olmadığı Müze Müdürlüğü yetkililerinin incelemesi sonrası ortaya çıkacak. Jandarma ekipleri ele geçirilen ve tarihi eser olduğu tahmin edilen eserlere el koydu.

4 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Olayla ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına verilen bilgi sonrası 4 şahıs şüpheli sıfatıyla ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldı.

Muğla\'daki Huzur Operasyonunda Hz. İsa Figürlü Haç Heykeli Ele Geçirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Muğla'daki Huzur Operasyonunda Hz. İsa Figürlü Haç Heykeli Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement