Kadıköy'de Şok Cinayet ve İntihar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kadıköy'de Şok Cinayet ve İntihar

14.12.2024 16:21

Alacak verecek yüzünden tartışan iki arkadaş, silahlı saldırı sonrası intihar etti.

Kadıköy'de bir arkadaşının iş yerine gelen şahıs, alacak verecek tartışması yaşadığı arkadaşına silahla ateş ederek öldürdü. Silahlı şahıs ardından silahla kendisini vurarak intihar etti.

Olay, Kadıköy'de Caddebostan Mahallesi'nde bulunan bir müteahhitlik ofisinde meydana geldi. İddiaya göre M.A., arkadaşı olan M.D.'nin ofisine geldi. İkili arasında burada alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma yaşandı. M.A. çıkardığı silah ile M.D.' ye ateş ederek öldürdü. Arkadaşını öldüren M.A. aynı silah ile kendisini vurarak intihar etti.

Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin ofiste yaptıkları incelemenin ardından cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kadıköy'de Şok Cinayet ve İntihar - Son Dakika


Advertisement