Kağıthane'de Narkotik Operasyonunda 1 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kağıthane'de Narkotik Operasyonunda 1 Şüpheli Tutuklandı

Kağıthane\'de Narkotik Operasyonunda 1 Şüpheli Tutuklandı

Kağıthane'de yapılan narkotik operasyonda uyuşturucu temin eden ve satıcılara ulaştıran 1 şüpheli yakalandı. Şüpheli tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Operasyonda 1 kilo 5 gram metamfetamin ele geçirildi.

24.02.2024 09:57  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane'de narkotik suçlarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda uyuşturucu temin eden ve satıcılara ulaştıran 1 şüpheli tespit edildi. Şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, Kağıthane ilçesinde torbacı olarak tabir edilen şüphelilerin yakalanması ve narkotik suçlarının önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarda ilçede gerçekleşen uyuşturucu organizasyonlarındaki suç unsurlarının kaynağını tespit etmeye yönelik yürütülen saha araştırmalarında, şüpheli S.D. tarafından temin yapıldığı ve satıcılara ulaştırıldığı tespit edildi. Şüpheli Şişli'deki ikametine düzenlenen operasyon ile yakalandı. İkamette yapılan aramada ise 1 kilo 5 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Yakalanan S.D. 'uyuşturucu madde ticareti' suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kağıthane'de Narkotik Operasyonunda 1 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement