Babasını kalbine bıçak saplayarak öldürmüştü! Cinayete "geri zekalı" sözü neden olmuş - Son Dakika
3.Sayfa

Babasını kalbine bıçak saplayarak öldürmüştü! Cinayete "geri zekalı" sözü neden olmuş

Zonguldak'ta babasını kalbinden bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki C.C.D. tutuklandı. Gencin eve geldiği sırada kapıyı açmasını istediği kardeşine "Geri zekalı" dediği ve babası ile bu yüzden tartışmaya başladığı ortaya çıktı.

29.03.2023 14:32  Güncelleme: 15:28

Dün akşam iftar saatinde Gülüç Beldesi Bekyeri Mahallesi üzerinde bir apartmanda 17 yaşındaki C.C.D., evinin önüne geldiğinde 15 yaşındaki kardeşi Muhammet D.'den kapıyı açmasını istedi.

"SEN KİME GERİZEKALI DİYORSUN?"

C.C.D. kardeşine "Açsana kapıyı gerizekalı" demesi üzerine babası Ahmet Demirci (43) araya girerek C.C.D.'ye "Sen kime gerizekalı diyorsun" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. C.C.D. eline aldığı bıçağı babası Ahmet Demirci'nin önce kalbine sonra da kasığına sapladı.

Kapı açma cinayetinde babasını öldüren zanlı tutuklandı

TUTUKLANDI

Ağır yaralanan baba Ahmet Demirci, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. C.C.D. ise olay sonrası cinayet silahı olarak kullandığı bıçakla yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kdz. Ereğli Adliyesi'ne sevk edilen C.C.D., üst soyu öldürme suçundan çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

C.C.D.'nin yaşının 18'den küçük olması sebebiyle Samsun'daki cezaevine gönderileceği öğrenildi. Anne Kadriye Demirci ise oğlunun adliyede olduğu sırada bina önüne gelerek eşi ve oğlu için gözyaşı döktü. Kadriye Demirci'yi yakınları teselli etti.

Babasını kalbine bıçak saplayarak öldürmüştü! Cinayete "geri zekalı" sözü neden olmuş
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Babasını kalbine bıçak saplayarak öldürmüştü! Cinayete 'geri zekalı' sözü neden olmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hakan Demirel: Ne zorluklarla çocuk buyut gelsin yapdina bak inş ömrün o habisanede geçer 38 0 Yanıtla
  • Emir Emir: ADAM DOĞRU SÖYLEMİŞ,ÇOCUK HAKKINDAKİ TESPİTİ ÇOK YERİNDE,ÇOCUKTA YAPTIĞI HAREKETLE RAHMETLİYİ DOĞRU ÇIKARMIŞ. 38 0 Yanıtla
  • Serkan Basar: Az bile demiş adam bu caniye 36 0 Yanıtla

Advertisement