Karabük Yangında Evde Mahsur Kalan Garson Yanarak Öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Karabük Yangında Evde Mahsur Kalan Garson Yanarak Öldü

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, elektrikli sobanın devrilmesi sonucu 2 katlı tarihi ev yanarken, içeride mahsur kalan bir kafede garson olarak çalışan Kadir Uysal (26) yanarak yaşamını yitirdi.

06.11.2018 16:54

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, elektrikli sobanın devrilmesi sonucu 2 katlı tarihi ev yanarken, içeride mahsur kalan bir kafede garson olarak çalışan Kadir Uysal (26) yanarak yaşamını yitirdi. Elif Uysal eşinin cenazesinin enkazda arandığı sırada üzüntü ile çalışmaları izledi. Sabah saatlerinde Karali Mahallesi Akpınar Sokak'ta Bayram Akın'a ait tarihi 2 katlı ahşap evde yangın çıktı. İddiaya göre, elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede evi sardı. Alevleri fark edip pencereden yola atlayarak canını kurtaran Emre K., hemen karşısındaki konağın sahibinden yardım isteyerek arkadaşı Kadir Uysal'ın alevlerin arasında kaldığını söyledi. Haber verilmesiyle gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek söndürdü. Polis ekipleri Emre K.'yı ifadesi alınmak üzere karakola götürdü.

Evin duvarlarının bir bölümü çökerken, diğer bölümleri de çökme tehlikesine karşı iş makinesi ile yıkıldı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ve belediye ekipleri kurtarma çalışması başlattı. Arama kurtarma köpeği 'Zeyna' da çalışmalarda yer aldı. Yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından bir kafede garson olarak çalıştığı öğrenilen Kadir Uysal'ın cesedi pencere kenarında bulundu. Elif Uysal eşinin cenazesinin enkazda arandığı sırada çalışmaları üzüntü ile ağlayarak izledi. Bu arada, Emre K.'nın evin penceresinden yola atlaması bir konağın güvenlik kamerasına yansıdı. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

Karabük Yangında Evde Mahsur Kalan Garson Yanarak Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Karabük Yangında Evde Mahsur Kalan Garson Yanarak Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement