Karkamış'ta terörün izleri siliniyor - Son Dakika
3. Sayfa

Karkamış'ta terörün izleri siliniyor

Karkamış'ta terörün izleri siliniyor Toprağa saplanan roket iş makinesi yardımıyla çıkarıldı Gaziantep'in Karkamış ilçesine 16 gün önce düzenlenen roketli terör saldırısının ardından kentteki kötü izler siliniyor.

07.12.2022 14:52  Güncelleme: 15:20

Karkamış'ta terörün izleri siliniyor

Toprağa saplanan roket iş makinesi yardımıyla çıkarıldı

GAZİANTEP - Gaziantep'in Karkamış ilçesine 16 gün önce düzenlenen roketli terör saldırısının ardından kentteki kötü izler siliniyor. Karkamış'ta boş bir araziye saplanan ve patlamış roket ise iş makinesi yardımıyla topraktan çıkartıldı.

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde 21 Kasım 2022 tarihinde terör örgütü tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken 10 kişi de yaralanmıştı. Bir okul, 2 ev ve tırın hasar gördüğü saldırının ardından kentteki terörün izleri ise tek tek siliniyor. Son olarak ise Hititler Bulvarı Etiler Mahallesi Kaplan Sokaktaki boş araziye düşen patlamış roket, geniş güvenlik tedbirleri arasında saplandığı topraktan çıkarıldı.

Bomba imha uzmanları kontrolünde belediyeye ait bir kepçe yardımıyla çıkartılan roket, detaylı incelenmek üzere bölgeden götürüldü.

Karkamış\'ta terörün izleri siliniyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Karkamış'ta terörün izleri siliniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement