Kars'ta Silah Kaçakçılarına Operasyon: Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Kars'ta Silah Kaçakçılarına Operasyon: Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Kars\'ta Silah Kaçakçılarına Operasyon: Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Kars İl Jandarma Komutanlığı, 29 tim ve 90 jandarmanın katılımıyla silah kaçakçılarına yönelik 9 ayrı adrese eşzamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilirken, 9 kişi gözaltına alındı. Aramalarda 8 tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 6 av tüfeği, 13 tabanca şarjörü, 311 tabanca mühimmatı, 64 av tüfeği fişeği ve 1 kasatura bulundu. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

08.02.2024 12:32  Güncelleme: 01:01

Kars'ta jandarma 29 tim, 90 jandarmanın katımlıyla silah kaçakçılarına yönelik 9 ayrı adrese eşzamanlı operasyon yaptı. Yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilirken olayla ilgili şüpheli 9 kişi gözaltına alındı.

Kars İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan istihbari çalışmalarda, Arpaçay ilçesinde silah ve mühimmat kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda yapılan aramada, 8 tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 6 av tüfeği, 13 tabanca şarjörü, 311 tabanca mühimmatı, 64 av tüfeği fişeği ve 1 kasatura ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheliler Ç.Y., A.Y., Y.T,, İ.O., F.İ., Y.İ., K.İ., S.İ. ve B.İ. gözaltına alınarak Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Şüpheliler jandarmadaki işlemleri sürüyor. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kars'ta Silah Kaçakçılarına Operasyon: Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement