Kastamonu'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldüren Kişi İntihar Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kastamonu'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldüren Kişi İntihar Etti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Kastamonu\'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldüren Kişi İntihar Etti

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşini bıçakla öldüren kişi, tüfekle intihar etti. Ali Yavuz, tartıştığı eşini ve kayınvalidesini bıçakla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak Melek Yavuz hayatını kaybetti. Ali Yavuz'un ise evinde tüfekle intihar ettiği belirlendi.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşini bıçakla öldüren kişi, tüfekle intihar etti.

Suluca köyünde yaşayan Ali Yavuz (50), Büyüksekiler köyündeki kayınvalidesinin yanında yaşayan ve boşanma aşamasında oldukları öğrenilen karısı Melek Yavuz'un (34) yanına gitti.

Tartıştığı eşini ve kayınvalidesi Ayşe Karakaş'ı (68) bıçakla yaralayan Yavuz, olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Tosya Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar yapılan müdahalenin ardından Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yaralılardan Melek Yavuz, hastanede hayatını kaybetti.

Ali Yavuz'un ise Suluca köyündeki evinde tüfekle intihar ettiği, cenazesinin Tosya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi.

Kaynak: AA