Kastamonu'da Kaçak Alkol Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kastamonu'da Kaçak Alkol Operasyonu

Kastamonu\'da Kaçak Alkol Operasyonu

Kastamonu'da düzenlenen operasyonda 50 litre etil alkol ve sahte içki malzemeleri ele geçirildi.

Kastamonu'da jandarma ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında, 50 litre etil alkol ile sahte içki üretiminde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 8-15 Ağustos 2026 tarihleri arasında kaçakçılıkla mücadele kapsamında operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda 2 mutfak tüpü, mutfak ocağı, su arıtma cihazı, alkolmetre, 1,5 kilogram alkol mayası, 8 aroma kiti ve 50 litre etil alkol ele geçirildi. Aramalarda ayrıca 1 ruhsatsız tüfek bulundu. Gözaltına alınan şüpheli hakkında, "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçundan adli işlem başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kastamonu'da Kaçak Alkol Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement