Kayseri'de 30 ayrı yakalama kararı ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kayseri'de 30 ayrı yakalama kararı ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın yakalandı

Kayseri\'de 30 ayrı yakalama kararı ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın yakalandı

Kayseri'de hakkında 30 ayrı yakalama kararı ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kadın, polis ekipleri tarafından yakalandı. Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, suç makinesi kadını adresini tespit ederek operasyon düzenledi ve kadını kıskıvrak yakaladı. Kadın, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

13.05.2024 16:50

Kayseri'de 30 ayrı yakalama kararı ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, hakkında "dolandırıcılık", "hırsızlık", "tehdit", "basit yaralama", "silahla ateş etme", "mala zarar verme", "güveni kötüye kullanma" ve "suç eşyasının satın alınması ve "6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından toplam 30 ayrı yakalama kararı olan ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.Ç.'yi (33) yakalamak için çalışma başlattı. Şahsın adresini tespit ederek operasyon düzenleyen ekipler, suç makinesi kadını kıskıvrak yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen kadın, cezaevine teslim edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayseri'de 30 ayrı yakalama kararı ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement