Kayseri'de Hastaneye Gitmek İçin Otomobile Binen Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayseri'de Hastaneye Gitmek İçin Otomobile Binen Kişi Hayatını Kaybetti

Kayseri\'de Hastaneye Gitmek İçin Otomobile Binen Kişi Hayatını Kaybetti
25.03.2024 11:22  Güncelleme: 11:24

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir kişi, hastaneye gitmek için komşusunun otomobiline binerken rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Olayın ardından polis ekipleri sevk edildi ve soruşturma başlatıldı.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hastaneye gitmek için komşusunun otomobiline binen bir kişi, otomobilde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Gökkent Mahallesi 1829. Sokak'ta meydana gelen olayda iddiaya göre hastaneye gitmek için yola çıkan M.K. (54), bindiği komşusunun otomobilinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İncelemelerin tamamlanmasının ardından M.K.'nin cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayseri'de Hastaneye Gitmek İçin Otomobile Binen Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika


Advertisement