Kazada Yaralandı, Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kazada Yaralandı, Gözyaşlarına Boğuldu

05.09.2017 17:59

Kazada yaralandı, gözyaşlarına boğuldu Yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara motosiklet çarptı: 2 yaralıGAZİANTEP - Gaziantep'te motosikleti ile seyir halinde olan sürücü yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarptı.

Kazada yaralandı, gözyaşlarına boğuldu

Yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara motosiklet çarptı: 2 yaralı

GAZİANTEP - Gaziantep'te motosikleti ile seyir halinde olan sürücü yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Olay bugün akşam saatlerinde, Şehitkamil İlçesi, Turgut Özal Köprülü kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gözen Deveci idaresindeki 27 E 3978 plakalı motosiklet İpek Yolu üzerinde seyrederken, yolun karşısına geçmek için aniden yola çıkan yayalara çarptı. Olayda 15 yaşındaki Salih Kızıl ve 53 yaşındaki Mehmet İyibilen yaralandı.

Kaza sonrası yaralılar çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılarak acil serviste tedavi altına alındı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kazada Yaralandı, Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika


Advertisement