Kıskançlık Kavgasında Bıçaklama - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kıskançlık Kavgasında Bıçaklama

14.06.2026 17:27

Samsun'da bir kadın, erkek arkadaşını kıskançlık nedeniyle bıçakladı. Şüpheli aranıyor.

Samsun'un İlkadım ilçesinde kıskançlık nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışmada bir kadın, erkek arkadaşını boğazından bıçakladı .

Olay, İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Z.T. (30) adlı kadın ile erkek arkadaşı V.B. (36) arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Z.T., V.B.'yi boğazından bıçakla yaraladı. Yaralanan şahıs sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Gazi Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Polis, olay sonrası kaçan şüpheli Z.T.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Soruşturma devam ediyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kıskançlık Kavgasında Bıçaklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement