Komşular arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya döndü - Son Dakika
3.Sayfa

Komşular arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya döndü

Komşular arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya döndü Kavga anında defalarca ateş eden şahıs kamerada Esenyurt'ta komşular arasında çıkan kavgada bir şahıs, elindeki silahla havaya defalarca ateş ederek korku saçtı.

14.01.2023 12:00  Güncelleme: 12:26

Komşular arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya döndü

Kavga anında defalarca ateş eden şahıs kamerada

İSTANBUL - Esenyurt'ta komşular arasında çıkan kavgada bir şahıs, elindeki silahla havaya defalarca ateş ederek korku saçtı. Taraflar, çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle ayırılırken yaşanan korku dolu anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt Pınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aynı sokakta yaşayan kimliği belirsiz şahıslar arasında nedeni henüz bilinmeyen bir tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada ellerinde kalas ve sopalarla sokağa gelen şahıslar, kavga etmeye başladı. Kavga sırasında taraflardan biri elindeki silahla havaya defalarca ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük bir panik yaşarken kavgaya karışan bir şahıs ise kavgayı ayırmaya çalışan kişiye de vurarak eline aldığı kalas ile kavga etmeye devam etti. Taraflar, çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle ayırılırken ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yaşanan kavga anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Silahlı kavga anları kamerada

Yaşanan silahlı kavga anları çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kavga eden şahıslardan birinin elindeki silahla havaya defalarca ateş ettiği, mahalle sakinlerinin panik ve korku yaşadığı, tarafların çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle ayırılmaya çalışıldığı ve olay yerine polis ekiplerinin geldiği görülüyor.

Komşular arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya döndü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Komşular arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement