Minibüste Sıkışan Sürücü Acısını Unutup Cep Telefonunu Sordu - Son Dakika
3.Sayfa

Minibüste Sıkışan Sürücü Acısını Unutup Cep Telefonunu Sordu

Minibüste Sıkışan Sürücü Acısını Unutup Cep Telefonunu Sordu

Konya'da kontrolden çıkarak park halindeki iki araca vurduktan sonra bir ağaca çarparak durabilen minibüs sürücüsü araçta sıkıştı. Acısını unutan sürücü çevredekilere cep telefonunu sordu.

03.06.2016 07:13  Güncelleme: 14:41

Konya'da kontrolden çıkarak park halindeki iki araca vurduktan sonra bir ağaca çarparak durabilen minibüs sürücüsü 37 yaşındaki Ali Kartal'ı, sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri kurtardı. Kartal'ın kendi acısını unutup, 'Telefonum nerede Burada bir yerlerde olacak.' diye sordu.

"TELEFONUM NEREDE BURADA BİR YERDE OLACAK"

Kaza, saat 04.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Kerkük Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 42 AN 294 plakalı minibüsü ile cadde üzerinde seyrederken kontrolünü yitiren Ali Kartal, park halindeki kamyonet ve otomobile vurduktan sonra bir ağaca çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle araç içinde sıkışan Kartal için olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kartal'ın, kurtarılmayı beklediği sırada kendisine yardıma gelen vatandaşlara, "Telefonum nerede Burada bir yerlerde olacak." diye sorması dikkat çekti.

SIKIŞTIĞI YERDEN ÇIKARILDI

Ali Kartal, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonrası sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulansa alındı. Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Kartal'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Minibüste Sıkışan Sürücü Acısını Unutup Cep Telefonunu Sordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANTALYA AKSEKILI: Evliyse tel.in haniminin eline gecmesinden veya degilse sevgilisinin eline gecmesinden korkmustur...belki yolunda gitmeyen bir seyler olabilir.. 2 0 Yanıtla

Advertisement