Kütahya'da KGYS Kameralarıyla Kaydedilen Trafik Kazaları - Son Dakika
3.Sayfa

Kütahya'da KGYS Kameralarıyla Kaydedilen Trafik Kazaları

Kütahya\'da KGYS Kameralarıyla Kaydedilen Trafik Kazaları

Kütahya'da meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan görüntülerde, 4 ayrı kaza görüldü ve kazaların nedeni kurallara uymama ve dikkatsizlik olarak belirlendi. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarına yansıyan kazaların en çok aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği gözlendi.

06.02.2024 10:19  Güncelleme: 05:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan görüntülerde Kütahya'da meydana gelen 4 ayrı trafik kazası KGYS kameralarınca kaydedildi. Kayda geçen kazaların nedeninin kurallara uymama ve dikkatsizlik olduğu görüldü.

Kentin farklı noktalarına yerleştirilen Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları tarafından kaydedilen kazalarda neyse ki korkulan olmazken, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarına yansıyan kazaların en çok aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği dikkatlerden kaçmadı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kütahya'da KGYS Kameralarıyla Kaydedilen Trafik Kazaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement