Kızılay AVM'de 8 Ay Arayla Aynı Yerde İkinci İntihar Olayı - Son Dakika
3. Sayfa

Kızılay AVM'de 8 Ay Arayla Aynı Yerde İkinci İntihar Olayı

Ankara'daki Kzılay AVM'de 15 yaşındaki genç 6'ncı kattan atlayarak intihar etti. Aynı yerden geçtiğimiz şubat ayında bir çift de atlayarak intihar etmişti.

12.10.2016 22:48  Güncelleme: 09:22

Ankara'da daha önce iki gencin birlikte intihar ettiği Kızılay AVM'de, bu kez de 15 yaşında bir genç akşam saatlerinde 6'ncı kattan atlayarak intihar etti.

AVM KAPATILDI, BÜTÜN VATANDAŞLAR DIŞARI ÇIKARILDI

Görgü tanıklarının ifadelerine göre Kızılay'da bulunan bir AVM'nin 6'ncı katına çıkan bir genç kendini vatandaşların şaşkın bakışları arasında boşluğa bıraktı. Beton zemine çakılan genç için olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaşanan olayın ardından alışveriş merkezi kapatılarak bütün vatandaşlar ve çalışanlar dışarı çıkarıldı.

GENCİN NEDEN İNTİHAR ETTİĞİ SORUŞTURULUYOR

Polis ekipleri yaptıkları incelemede intihar eden gencin 15 yaşındaki Kaan Karakütük olduğunu belirledi. Karakütük'ün cenazesi olay yeri ekiplerinin ve savcının incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kaan Karakütük'ten geriye sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafları kalırken, gencin neden intihar ettiği soruşturuluyor.

İKİ GENÇ AYNI YERDEN ATLAMIŞTI

15 Şubat tarihinde de Melisa A. ile Yunus Ö. isimli iki genç, Kızılay AVM'nin 6'ncı katında bulunan korkuluklara çıkıp intihar etmişti.

Kızılay AVM\'de 8 Ay Arayla Aynı Yerde İkinci İntihar Olayı

Son Dakika 3. Sayfa Kızılay AVM'de 8 Ay Arayla Aynı Yerde İkinci İntihar Olayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement