Markete gitti, tuvalet kağıdı reyonunu ateşe verdi! O anlar kameralarda - Son Dakika
Son Dakika Logo
3.Sayfa

Markete gitti, tuvalet kağıdı reyonunu ateşe verdi! O anlar kameralarda

14.09.2025 20:36

Bursa'da markete giden 10 yaşındaki çocuk, gittiği marketteki tuvalet kağıdı reyonunu ateşe verdi. O anlar iş yeri kameralarına anbean yansıdı.

Bursa'da markete giden 10 yaşındaki çocuk, gittiği marketteki tuvalet kağıdı reyonunu ateşe verirken; o anlar kameralara yansıdı.

Bursa'da sıra dışı bir olay meydana geldi. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda gerçekleştiği belirtilen olayda, 10 yaşında olduğu ifade edilen bir çocuk markete gitti.

TUVALET KAĞIDI REYONUNU ATEŞE VERDİ

Sosyal medyada yer alan bilgilere göre, 10 yaşındaki çocuk, gittiği marketteki tuvalet kağıdı reyonunu ateşe verdi. O anlar iş yeri kameralarına anbean yansırken; marketteki hasara ilişkin bilgi verilmedi.

Son Dakika 3.Sayfa Markete gitti, tuvalet kağıdı reyonunu ateşe verdi! O anlar kameralarda - Son Dakika


Advertisement