Mersin'de Sinir Krizi Geçiren Kadın, Eşyalarını Sokağa Fırlattı - Son Dakika
3.Sayfa

Mersin'de Sinir Krizi Geçiren Kadın, Eşyalarını Sokağa Fırlattı

Mersin\'de Sinir Krizi Geçiren Kadın, Eşyalarını Sokağa Fırlattı

Mersin'in Yenişehir ilçesinde sinir krizi geçiren bir kadın, evinin balkonundan eline geçirdiği eşyaları sokağa fırlattı. Sandalye, damacana ve mutfak eşyalarını yola atan kadın, polis ekipleri tarafından sakinleştirilerek polis merkezine götürüldü. Olay sonucunda park halindeki bir araçta küçük çapta hasar meydana geldi.

22.03.2024 18:24  Güncelleme: 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de sinir krizi geçiren bir kadın, evinin balkonundan eline ne geçirirse sokağa fırlattı. Sandalye, damacana ve mutfak eşyalarını balkondan sokağa fırlatan kadın, şikayet üzerine polis ekiplerince sakinleştirilerek polis merkezine götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde sinir krizi geçiren bir kadın, oturduğu apartmanın birinci katındaki evinin balkonundan eline geçirdiği ev eşyalarını sokağa fırlatmaya başladı. Öfkeyle çevresine bağırıp çağıran kadın, sandalye, damacana ve küçük mutfak eşyalarını yola attı. Eline ne geçirirse yola fırlatan kadın, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince sakinleştirilerek polis merkezine götürüldü.

Bu arada kadının sokağa attığı eşyalar nedeniyle, parka halindeki bir araçta küçük çapta hasar meydana geldi. Kadının neye öfkelendiği ise öğrenilemedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mersin'de Sinir Krizi Geçiren Kadın, Eşyalarını Sokağa Fırlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement