Muğla'da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin okulda evrakları yakmaya çalıştıkları öğrenildi.
İLKÖĞRETİM OKULUNA OPERASYON
Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de, FETÖ/PDY'ye soruşturması kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Piri Reis İlköğretim Okulu'na operasyon düzenledi.
EVRAKLARI YAKMAYA KALKTILAR
Akçaova Mahallesi'ndeki okulun kalorifer dairesinde çok sayıda evrak ve Fethullah Gülen'e ait kitapları yakmaya çalıştığı ileri sürülen H.Z., S.C., S.O., ile Ü.G., gözaltına alındı.
4 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLECEK
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sağlık raporu için getirilen 4 şüphelinin, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Son Dakika › 3.Sayfa › FETÖ'cüler Evrakları Yakmaya Çalışırken Yakalandılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.