Otelin Çatısındaki Duman Turistlere Panik Yaşattı - Son Dakika
Son Dakika Logo
3. Sayfa

Otelin Çatısındaki Duman Turistlere Panik Yaşattı

17.08.2018 11:20

Otelin çatısındaki duman turistlere panik yaşattı Antalya'da 5 yıldızlı otelin çatısından yükselen dumanları gören bazı turistler otel dışına kaçtı Bacada çıkan yangın kısa sürede söndürüldüANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kumköy Turizm Bölgesinde bulunan 5 yıldızlı otelde...

Otelin çatısındaki duman turistlere panik yaşattı

Antalya'da 5 yıldızlı otelin çatısından yükselen dumanları gören bazı turistler otel dışına kaçtı

Bacada çıkan yangın kısa sürede söndürüldü

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kumköy Turizm Bölgesinde bulunan 5 yıldızlı otelde çatıdaki havalandırmadan yükselen dumanlar tatil yapan turistler arasında kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu.

Otelin havuz başında bulunan mutfağındaki mangaldan yükselen kıvılcımların çatıdaki havalandırmayı tutuşturması sonucu meydana gelen küçük çaplı yangın, otel çalışanlarının yangın tüpüyle müdahalesi sonucunda kısa sürede kontrol altına alınırken, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de soğutma çalışması yaptı.

Çatıdan yükselen dumanlar bazı tatilcilerin panikle otel dışına çıkmasına neden olurken, turistlerin büyük bölümünün durumdan etkilenmeden havuzda ve otel lobisinde tatillerine ve eğlencelerine devam ettikleri gözlendi. Otelden dumanların yükselmesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, sadece dumandan etkilenen bir otel personelinin tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmasına başlaması ve dumanların ortadan kalkmasının ardından turistler de otele dönerek tatillerine kaldıkları yerden devam ettiler.

Otel yetkilileri bacanın 1 hafta önce temizlendiğini, yangın ve dumanın ızgarayı yakmak için kullanılan yakıttan kaynaklanmış olabileceğini belirttiler.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Otelin Çatısındaki Duman Turistlere Panik Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement