Otomobil Kırmızı Işıkta Bekleyen Tır'a Arkadan Çarptı: Kazada Anne ve 3 Yaşındaki Oğlu Hayatını... - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobil Kırmızı Işıkta Bekleyen Tır'a Arkadan Çarptı: Kazada Anne ve 3 Yaşındaki Oğlu Hayatını...

Otomobil kırmızı ışıkta bekleyen TIR'a arkadan çarptı: Kazada anne ve 3 yaşındaki oğlu hayatını kaybettiYOZGAT - YOZGAT Yozgat'ın Sorgun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında anne ile 3 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti.

31.05.2017 22:48

Otomobil kırmızı ışıkta bekleyen TIR'a arkadan çarptı: Kazada anne ve 3 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti

YOZGAT - YOZGAT Yozgat'ın Sorgun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında anne ile 3 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, bugün akşam saatlerinde Sorgun Şehir Merkezinde bulunan Karayaka Kavşağında meydana geldi. Kazada; Yozgat'tan Sivas istikametine gitmekte olan T.Z yönetiminde ki 71 EU 514 plakalı otomobil duramayarak kırmızı ışıkta bekleyen tıra arkadan çarptı. Otomobilin içerisinde bulunan Ceylan Zenger olay yerinde hayatını kaybederken 3 yaşında ki oğlu Deniz Zengen ise kaldırıldığı Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü T.Z ve Ç.Z'nin tedavileri sürüyor. Olay yerinde hayatını kaybeden Ceylan Zenger'in canız bedeni sıkıştı araçtan Sorgun Belediyesi İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışması sonucu çıkartıldı. Kazayı haber alıp olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Otomobil Kırmızı Işıkta Bekleyen Tır\'a Arkadan Çarptı: Kazada Anne ve 3 Yaşındaki Oğlu Hayatını...
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobil Kırmızı Işıkta Bekleyen Tır'a Arkadan Çarptı: Kazada Anne ve 3 Yaşındaki Oğlu Hayatını... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement