Sahte Sarı Basın Kartı ile Kaçakçılık Yaptılar - Son Dakika
3.Sayfa

Sahte Sarı Basın Kartı ile Kaçakçılık Yaptılar

Sahte sarı basın kartı ile kaçakçılık yaptılar Ankara Emniyeti göçmen kaçakçılığı yapan şahısları yakaladıANKARA - Başkent'te göçmen kaçakçılığı yapan 4 kişi Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

17.01.2018 12:12

Sahte sarı basın kartı ile kaçakçılık yaptılar

Ankara Emniyeti göçmen kaçakçılığı yapan şahısları yakaladı

ANKARA - Başkent'te göçmen kaçakçılığı yapan 4 kişi Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğüne geçtiğimiz günlerde hizmet pasaportu almak için müracaat eden şahısların Ankara ilinde ikamet etmedikleri, bazılarının suç kayıtlarının bulunup, ibraz ettikleri belgelerin sahte olabileceği şüphesinin bulunması üzerine, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile harekete geçen, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ankara Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğüne müracaat eden, M. P., S. B. ve O. K. isimli şahısları kıskıvrak yakaladı. Yakalanan şahısların ifadelerinin alınması üzerine, T. L. isimli şahısta gözaltına alındı.

Sahte sarı basın kartı kullanmış

Şüpheli şahıslardan M. P.'nin güven telkin etmek amaçlı sahte sarı basın kartı kullandığı, faaliyetince son veren dernek üyelik kartını halen kullandığı, başka bir ilimizde aynı kapsamda hizmet damgalı pasaport taleplerine olumsuz cevap verilmesine rağmen Ankara ilinden aynı yöntemle müracaatta bulunduğu, M. P. ve S. B. isimli şüpheli şahısların sözde engelli ve engelli yakını vatandaşlarımıza yönelik faaliyet gösteren derneklere maddi menfaat karşılığı üye temin edip Ankara ilinde O. K. ve T. L.'den yardım talep ettikleri anlaşıldı.

M. P. isimli şahıs, 'göçmen kaçakçılığı ve resmi belgede sahtecilik', S: B., O. K. ve T. L. isimli şahıslar ise 'göçmen kaçakçılığı' suçundan, adli tahkikat evrakı ile birlikte mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Sahte Sarı Basın Kartı ile Kaçakçılık Yaptılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sahte Sarı Basın Kartı ile Kaçakçılık Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement