Sakarya'da Sokak Kavgaları Kameralara Yansıdı - Son Dakika
3.Sayfa

Sakarya'da Sokak Kavgaları Kameralara Yansıdı

Sakarya\'da Sokak Kavgaları Kameralara Yansıdı

Sakarya'da yaşanan iki ayrı kavga, cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Adapazarı'nda iki kadının saç saça baş başa kavgası çevredekilerin araya girmesiyle sonlanırken, Serdivan'da ise iki grup arasında çıkan kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuştu.

09.04.2024 14:51  Güncelleme: 14:52

Sakarya'da sokakların adeta boks ringine döndüğü iki ayrı kavga cep telefonu kameraları ile saniye saniye kaydedildi. Adapazarı'nda kadınların saç saça baş başa girerek sokağı birbirine kattığı kavga çevredekilerin araya girmesi ile sonlanırken, Serdivan'da iki grup arasında çıkan kavgada ise yumruk ve tekmeler havada uçuştu.

İlk kavga Adapazarı ilçesi Dar Sokak üzerinde iki kadın arasında çıktı. Kadınların saç saça baş başa girerek sokağı birbirine kattığı kavga çevredeki vatandaşlar tarafında güçlükle ayırılabildi. Öfkelerine hakim olamayan kadınların, çığlıkları atıp birbirlerine saldırdığı anlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Sokak boks ringine döndü

Diğer bir kavga ise Serdivan Mavi Durak mevkiinde bulunan bir işletmenin önünde meydana geldi. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen olay esnasında adeta boks ringine dönen sokak ortasında yumruk ve tekmeler havada uçuştu. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen o anlarda bir kişinin yediği yumruğun etkisi ile metrelerce savrularak yere düşmesi de dikkatlerden kaçmadı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sakarya'da Sokak Kavgaları Kameralara Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement