Samsun'da Bylock'tan 15 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsun'da Bylock'tan 15 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Samsun\'da Bylock\'tan 15 Kişi Adliyeye Sevk Edildi
16.10.2017 13:16

Samsun’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullandıkları iddia edilen 15 kişi polisteki sorgularının ardından adliye sevk edildi.

Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullandıkları iddia edilen 15 kişi polisteki sorgularının ardından adliye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturma kapsamında örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullandıkları iddia edilen, aralarında üniversite öğrencisinin de bulunduğu özel sektör çalışanı 8'i kadın 15 kişiyi bir hafta önce gözaltına almıştı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan 15 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Samsun'da Bylock'tan 15 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika


Advertisement