Samsun'da Fetö'den 7 Kişiye Adli Kontrol - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsun'da Fetö'den 7 Kişiye Adli Kontrol

Samsun\'da Fetö\'den 7 Kişiye Adli Kontrol
04.10.2018 17:57

Samsun merkezli Sinop ve Kars illerini kapsayan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 7 kişi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun merkezli Sinop ve Kars illerini kapsayan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 7 kişi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Samsun merkezli Bafra ilçesi ile Sinop ve Kars illerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında Samsun merkez, Bafra ilçesi, Sinop ve Kars'ta illerinde dün düzenlenen eş zamanlı operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 11 kişinin FETÖ'nün çeşitli kurumlarında görev yaptıkları, bazılarında 'ByLock' bulunduğu, örgütün bankalarında hesaplarının olduğu ve sosyal medyayla bağlantılarının ortaya çıktığı öğrenildi. KOM Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan M.A., O.Ö., M.C., A.S. ve M.A. ile Z.B.G. ve H.İ. adlı kadınlar bugün adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 7 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da Fetö'den 7 Kişiye Adli Kontrol - Son Dakika


Advertisement