Samsun'da süit otelde arkadaşlarını darp edip bıçakladılar - Son Dakika
3.Sayfa

Samsun'da süit otelde arkadaşlarını darp edip bıçakladılar

Samsun\'da süit otelde arkadaşlarını darp edip bıçakladılar

Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan bir süit otelde, O.Ç. ve E.T.Y. adlı gençler, arkadaşları T.T.E.'yi darp edip omzundan bıçakladılar. Olayı cep telefonu kamerasıyla kaydeden gençler, kanlar içinde bıraktıkları arkadaşlarını hastaneye kaldırdılar. Polis tarafından gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

08.04.2024 16:53  Güncelleme: 16:54

Samsun'da iki genç, süit otelde darp edip bıçakladıkları arkadaşlarını kanlar içinde bırakıp olay anını da cep telefonu kamerasına çektiler. Polis tarafından gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de bulunan bir süit otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, O.Ç.(22) ve E.T.Y.(20) adlı gençler, süit otel odasında arkadaşları T.T.E.'yi (28) darp edip omzundan bıçaklayarak kanlar içinde bıraktılar. Darp ettikleri anları görüntüsünü cep telefonu ile de kayıt ettiler. Hastaneye kaldırılan yaralı tedavi altına alındı.

Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan O.Ç. ve E.T.Y., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Kanlar içinde kalan şahsın darp edilme görüntüleri ise cep telefonlarında ele geçirildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 2 kişi tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da süit otelde arkadaşlarını darp edip bıçakladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement