Akraba olan iki aile arasında taşlı sopalı kavga: 6 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Akraba olan iki aile arasında taşlı sopalı kavga: 6 yaralı

Şanlıurfa'da akraba olan iki aile arasında alacak verecek meselesi nedeniyle kavga çıktı. Kavgada taraflar, kadın-erkek demeden birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı. Olay nedeniyle 6 kişi yaralandı.

14.05.2021 19:17  Güncelleme: 21:00

Öğle saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, akraba olan Şimşek ve Burun ailesi mensupları arasında alacak meselesinden dolayı tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyerek taş ve sopaların kullanıldığı kavgada isimleri öğrenilmeyen 6 kişi yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine sağlık ekipleri, yaralıları Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Öte yandan 6 kişinin yaralandığı kavga anı ise bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Akraba olan iki aile arasında taşlı sopalı kavga: 6 yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Akraba olan iki aile arasında taşlı sopalı kavga: 6 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Fehmi: Burası şanlı mi şanlıurfa mi yoksa Hindistan mi 6 0 Yanıtla
  • Kadir: Bu cahillerin sonu ne zaman gelecek acaba 5 0 Yanıtla
  • IM: ULAN Bİ BİTMEDINIZ GİTTİNİZ 4 1 Yanıtla
  • özgür: hala yontma taş devrinden görüntüler değişen bişey yok dünya nelerle uğraşıyor bunlar hala sopalarla birbirine vuruyor yazık nahoş 3 0 Yanıtla
  • şimdi: öncelikle aile insanlarla kurulur. bu canlıların türleri tespit edilip, iğdiş edilip yararlı olacakları bir alanda kullanılmalılar, çit sürmek vs. gibi. 0 0 Yanıtla
  • 00 00 00 00 00: 1715 göbekli tepe 0 0 Yanıtla

Advertisement