Dolmalık biberler içinde uyuşturucu sevkiyatı - Son Dakika
3.Sayfa

Dolmalık biberler içinde uyuşturucu sevkiyatı

Sarıyer'de durdurulan bir araçta yapılan aramada dolmalık biberler içine zulalanmış uyuşturucu bulundu. Araç sürücüsü torbacı olduğu ve uyuşturucuları biberler içinde gizleyerek sattığı anlaşıldı. Gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

25.02.2024 11:30  Güncelleme: 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer'de şüphe üzerine durdurulan bir araçta dolmalık biberler içine zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan araç sürücüsünün torbacı olduğu ve uyuşturucuları dolmalık biberler içinde gizleyerek sattığı anlaşıldı.

SATIŞA HAZIR POŞETLER İÇİNDE UYUŞTURUCU

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceki gün asayiş uygulaması yapıyordu. Kontrol için durdurulan bir aracın sürücüsü tedirgin hareketler sergileyince araçta ayrıntılı inceleme yapıldı. Polis ekipleri aracın arka koltuğundaki pazar poşetini açtığında dolmalık biberleri gördü. Biberler incelendiğinde içlerinde satışa hazır poşetler içinde 31 gram esrar maddesi bulundu. Araç sürücüsü A.L. gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Yapılan araştırmada, sürücü A.L'nin bölgede torbacılık yaptığı, uyuşturucuları dolmalık biber içinde satacağı kişiye götürdüğü ve muhtemel polis aramalarından kurtulmak için bu yöntemi seçtiği anlaşıldı. A.L'nin emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Şahıs tutuklandı.

Dolmalık biberler içinde uyuşturucu sevkiyatı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Dolmalık biberler içinde uyuşturucu sevkiyatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement