Tırın çarptığı otomobilden ceset çıktı! Gerçekleri Adli Tıp raporu ortaya çıkaracak - Son Dakika
3. Sayfa

Tırın çarptığı otomobilden ceset çıktı! Gerçekleri Adli Tıp raporu ortaya çıkaracak

İstanbul Sarıyer'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu tır otomobile arkadan çarptı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü şok geçirirken, otomobilin arka koltuğunda üzeri kapalı bir kadın cesedi bulundu.

24.12.2022 09:05  Güncelleme: 10:52

Dün gece saat 01.00 sıralarında Sarıyer Demirci Mahallesi Kuzey Marmara Otoyolu Ankara istikametinde bir otomobile tır arkadan çarptı. Kazada otomobil kullanılamaz hale gelirken sürücüsü şok geçirdi.

ARKA KOLTUKTA KADIN CESEDİ BULUNDU

Olay yerinde sürücünün yardımına koşan vatandaşlar otomobilin arka koltuğunda sırt üzeri yatmış ve üzeri kapalı yaşlı kadını gördü. Durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildiren vatandaşlar otomobil sürücüsünü sakinleştirmeye çalıştı.

ADLİ TIP İNCELEMESİ İLE NETLİK KAZANACAK

Kısa sürede olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Sürücü de ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye sevk edildi. Kadının kaza esnasında mı yoksa önceden mi öldüğünün Adli Tıp'taki yapılan incelemeler sonrası netlik kazanacağı öğrenildi.

Tırın çarptığı otomobilden ceset çıktı! Gerçekleri Adli Tıp raporu ortaya çıkaracak
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Tırın çarptığı otomobilden ceset çıktı! Gerçekleri Adli Tıp raporu ortaya çıkaracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serkan Yıldırım: Film icinde film 15 2 Yanıtla

Advertisement