Sakarya'da otomobil tıra saplandı: Sürücü hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Sakarya'da otomobil tıra saplandı: Sürücü hayatını kaybetti

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobil tıra ok gibi saplandı. Otomobil sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi.

13.03.2024 19:49  Güncelleme: 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Serdivan ilçesi D-100 karayolunda otomobilin tıra ok gibi saplandığı kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Serdivan'da Otomobil Tıra Saplandı: Sürücü Hayatını Kaybetti

TIRA OK GİBİ SAPLANDI

D-100 kara yolu Aşağıdereköy Mahallesi mevkii Adapazarı istikametinde meydana gelen kazada, Mustafa Alper idaresindeki otomobil, E.Y. idaresindeki tıra adeta bir ok gibi saplandı. Meydana gelen kazada Mustafa Alper, hurdaya dönen otomobil içinde sıkıştı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Serdivan'da Otomobil Tıra Saplandı: Sürücü Hayatını Kaybetti

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarttı. Sağlık ekiplerince yapılan ilk kontrollerde Alper'in hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri incelemesinin ardından Alper'in cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Sakarya\'da otomobil tıra saplandı: Sürücü hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sakarya'da otomobil tıra saplandı: Sürücü hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • muzaffer doğan: Yüzlerce canımız gitti ,devletin bu tür kazalara karşı önlem alması gerekiyor , nerede mühendisler bi çare bulun artık 5 0 Yanıtla
    Gökhan Akyil: Evet sosyal medya kaldirilmali degil mi.ulan devlet napsin millet arac kullanirken, instagram cekiyor.bu zihniyete hak.insanlik ve trafik kurallara uymayan terk edecek bu dünyayi. 1 0
  • Asım Furuncu: Şu torlaeın arkalarına bi çare bulsalar artık 4 0 Yanıtla
  • Umut Ürgün: Yazık olmuş Allah rahmet eylesin 2 0 Yanıtla

Advertisement