Şiddetli yağış can aldı! Evde yaşanan göçük anne ve oğlunu hayattan kopardı - Son Dakika
3.Sayfa

Şiddetli yağış can aldı! Evde yaşanan göçük anne ve oğlunu hayattan kopardı

Kars'ın Verimli köyünde bir evde oluşan göçükte anne ve 8 yaşındaki iki oğlu yaşamını yitirdi. Ailenin 12 yaşındaki kızı ise ekipler tarafından yaralı olarak tedavi altına alındı.

02.06.2022 08:19  Güncelleme: 08:22

Merkeze bağlı Verimli köyünde şiddetli sağanak ve dolu nedeniyle sabah saatlerinde bir evde göçük meydana geldi. Uykuda olan anne ve çocukları göçük altında kaldı.

ANNE VE 2 OĞLU YAŞAMINI YİTİRDİ

Durumu fark eden köylüler olay yerine gelerek göçük altında kalan anne Songül Budak ile çocuklar Sibel Budak (12), Bedirhan Budak ve Boran Budak'ı (8), kurtarmak için çalışma yaptı. Olay yerinde Jandarma Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Kurtarma Ekibi ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan çalışmada göçük altında kalan anne Songül ile çocukları Bedirhan ve Boran Budak'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Kars'ta göçük: Anne ve 2 oğlu hayatını kaybetti

YARALI ÇOCUK HASTANEDE

Olayda yaralı olarak kurtulan Sibel Budak ise sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Öte yandan Jandarma ekipleri evin etrafında önlem aldı. Budak ailesinin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Şiddetli yağış can aldı! Evde yaşanan göçük anne ve oğlunu hayattan kopardı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şiddetli yağış can aldı! Evde yaşanan göçük anne ve oğlunu hayattan kopardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mümtazer Osmanoğlu: Ülkemizde halen eski topraktan yapılma evlerde oturan binlerce aileler var. Devlet onlara Suriyeliler gibi biriket ev yapsın. En ufak bir depremde ve sağnak yağışlarda yıkılma tehlikesi çok yüksektir. Hükümete Toki'ye duyrulur.! 0 0 Yanıtla

Advertisement