Şişli'de rezidansta 3 kişinin yaralandığı olayda gerçek farklı çıktı: Tabancasını temizlerken yaralanmışlar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şişli'de rezidansta 3 kişinin yaralandığı olayda gerçek farklı çıktı: Tabancasını temizlerken yaralanmışlar

24.10.2020 21:31  Güncelleme: 08:20

Şişli'de, lüks bir rezidansta yabancı uyruklu 2'si kadın 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayda, kendisi de yaralanan erkeğin temizliğini yaptığı tabancasının yanlışlıkla ateş alması nedeniyle gerçekleştiği ortaya çıktı.

İstanbul Şişli'de bir rezidansta 14.40 sıralarında meydana gelen olayda, tabancayla yaralanan yabancı uyruklu 2'si kadın 3 kişi, kaldırıldıkları özel hastanede tedavi altına alındı.

SEKEN KURŞUN ODADAKİ İKİ KADINI DA YARALADI

Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısı olarak yansıyan yaralanmanın yanlışlıkla meydana geldiği ortaya çıktı. Olayın ardından, hafif yaralandıkları tespit edilen kişilerden bilgi alan ve rezidanstaki odada incelemelerde bulunan polis, erkek turistin temizlediği tabancasının ateş alması sonucu elinden yaralandığı, seken kurşunun odadaki 2 kadının da yaralanmasına sebep olduğunu tespit etti.

Polis olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğünü bildirdi.

Şişli'de rezidansta 3 kişinin yaralandığı olay: tabancasını temizlerken yaralanmışlar
Şişli'de rezidansta 3 kişinin yaralandığı olay: tabancasını temizlerken yaralanmışlar
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Şişli'de rezidansta 3 kişinin yaralandığı olayda gerçek farklı çıktı: Tabancasını temizlerken yaralanmışlar - Son Dakika


Advertisement