Kaza yapan gençlerden gazetecilere ilginç tepki: Sapık ruhlusun, inşallah yaşamazsın - Son Dakika
3.Sayfa

Kaza yapan gençlerden gazetecilere ilginç tepki: Sapık ruhlusun, inşallah yaşamazsın

Kadıköy'de 2 genç sokağa çıkma kısıtlamasını delerek araç ile kaldırımda bulunan betona çarparak takla attı. Yaralanan 2 gencin olay yerine gelen arkadaşları kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına tepki göstererek "Sen sapık ruhlu bir insansın sen inşallah yaşamazsın" diyerek tepki gösterdiler.

24.02.2021 05:14  Güncelleme: 08:33

Saat 04.00 sıralarında Bostancı Şemsettin Günaltay Caddesi'nde edinilen bilgiye göre sokağa çıkma kısıtlamasını delen Şahin Kurtgözü idaresindeki araç cadde üzerinde bulunan betona çarparak takla attı.

2 KİŞİ YARALANDI

Aracın yan yatmasıyla birlikte araçta bulunan Şahin Kurtgözü ve Yaren Büyükyılmaz yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araç içinden çıkarılan Yaren Büyükyılmaz tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Kısıtlamayı delip kaza yapan gençlerden gazetecilere, 'Sapık ruhlusunuz inşallah yaşamazsınız' tepkisi

"SAPIK RUHLU BİR İNSANSIN"

Kaza sonrası olay yerine gelen yaralı şahısların arkadaşları kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına sinirlenerek "Bizi neden çekiyorsunuz, Türkiye'nin en büyük alt yapısını çökerttiniz. Sen sapık ruhlu bir insansın inşallah yaşamazsın" diyerek tepki gösterdi. Öte yandan polis ekipleri kaza yapan gençlere sokağa çıkma izni bulunmadığı için de cezai işlem uyguladı.

Kaza yapan gençlerden gazetecilere ilginç tepki: Sapık ruhlusun, inşallah yaşamazsın
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kaza yapan gençlerden gazetecilere ilginç tepki: Sapık ruhlusun, inşallah yaşamazsın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hakli: Haklisin Hakli cünkü sende haklisin 3 0 Yanıtla

Advertisement