Survivor Hikmet, başcazgırı Dede'yi sokak ortasında sopayla böyle darp etti - Son Dakika
3.Sayfa

Survivor Hikmet, başcazgırı Dede'yi sokak ortasında sopayla böyle darp etti

Antalya'da Survivor yarışması ile ünlenen başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz, başcazgır Bayram Ali Dede'yi sokak ortasında sopayla darp etti. Olay, Muratpaşa ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, telefonda tartışan ikili sokakta buluştu ve Hikmet Tuğsuz, Bayram Ali Dede'yi otomobilden inip sopa ile darp etmeye başladı. Dede, aldığı darbelerle yere düştü ve uzun süre sopayla vurulmaya devam edildi. Olayı cep telefonu kamerası kaydetti. Dede, polise şikayetçi oldu.

20.07.2023 20:56

Survivor Hikmet, başcazgırı Dede'yi sokak ortasında sopayla böyle darp etti

ANTALYA - Antalya'da Survivor yarışması ile ünlenen başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz, başcazgır Bayram Ali Dede'yi sopayla sokak ortasında darp etti. O anlar bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, sabah erken saatlerde Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi 1107 sokak üzerinde yaşandı. İddiaya göre, başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz ile Bayram Ali Dede, telefonda tartışma yaşadı. Ardından sokakta buluşan ikiliden Hikmet Tuğsuz, Bayram Ali Dede'yi otomobilden inip sopa ile bir anda darp etmeye başladı. Aldığı darbelerle yere düşen Dede'ye Tuğsuz, uzun süre sopayla vurmaya devam etti. Araçtan inen bir diğer kişi ise Hikmet Tuğsuz'a engel olmak istese de başarılı olamadı.

Çevreden bir kişinin, "Hikmet abi yapma" diye bağırdığı da görüntülere yansırken, aldığı darbelerle hastanelik olan Dede, polise şikayetçi oldu.

Survivor Hikmet, başcazgırı Dede\'yi sokak ortasında sopayla böyle darp etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Survivor Hikmet, başcazgırı Dede'yi sokak ortasında sopayla böyle darp etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement