Tapu davası baba kızı birbirlerine düşürdü! 51 yaşındaki kadın babası tarafından öldürüldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tapu davası baba kızı birbirlerine düşürdü! 51 yaşındaki kadın babası tarafından öldürüldü

Tapu davası baba kızı birbirlerine düşürdü! 51 yaşındaki kadın babası tarafından öldürüldü
04.06.2021 12:07  Güncelleme: 12:42

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yaşanan olayda babasıyla tartışan 51 yaşındaki kadın, tabanca ile öldürüldü. Tapu nedeniyle babasıyla tartışan ve üzerine bıçakla yürüdüğü iddia edilen kadının psikolojik problemleri olduğu da söylendi. Aralarında çıkan arbedede baba, kızını öldürdü.

Merkez mahallelerinden Kemalpaşa Mahallesi Fecir Sokak No: 34 adresinde, ilçede yaşayan anne ve babasının yanına yaklaşık 3 ay önce gelen ve psikolojik sorunlarının bulunduğu ileri sürülen Handan Çivicik (51) isimli kadın babası ile tapu anlaşmazlığı nedeniyle tartıştı.

BIÇAKLA ÜZERİNE YÜRÜYEN KIZINI ÖLDÜRDÜ

İddiaya göre; tartışmanın büyümesi üzerine 76 yaşındaki babasının üzerine bıçakla yürüyen Handan Çivicik, baba Ali İhsan Ç. tek el ateş edilerek silahla vuruldu.

Göğsünden yaralanan kadın evin merdivenlerinden açık olan sokak kapısına yuvarlandı. Olay üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kadının öldüğü tespit edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube ekipleri baba Ali İ. Ç.'i gözaltına aldı. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tapu davası baba kızı birbirlerine düşürdü! 51 yaşındaki kadın babası tarafından öldürüldü - Son Dakika


Advertisement