Alevlere teslim olan fabrikada söndürme çalışmaları devam ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Alevlere teslim olan fabrikada söndürme çalışmaları devam ediyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Alevlere teslim olan fabrikada söndürme çalışmaları devam ediyor Uşak Karma Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında yangın çıktı.

Alevlere teslim olan fabrikada söndürme çalışmaları devam ediyor

UŞAK - Uşak Karma Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. Yangına çok sayıda ekiple müdahale devam ederken fabrika çevresi jandarma ekipleri tarafından tedbir amaçlı sarıldı.

Edinilen bilgiye göre; Uşak Karma Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında henüz bilinmeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Dumanları fark eden çalışanlar, ekiplere ihbar verdi. Kısa sürede büyüyen alevler bütün fabrikayı sararken, yangının dumanı kentin birçok yerinden göründü. İtfaiye ekiplerince fabrikayı tamamen saran alevlerle mücadele yaklaşık 2 saattir devam ediyor.

Kaynak: İHA