Tosya'da kaybolan genç kızın annesi umutlu bekleyişte - Son Dakika
3.Sayfa

Tosya'da kaybolan genç kızın annesi umutlu bekleyişte

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde işe gitmek için evden ayrılan 17 yaşındaki genç kızın bulunması için arama çalışmaları sürüyor. Kızının hiçbir sorunu olmadığını belirten acılı anne, kızından gelecek mutlu haberi bekliyor.

05.10.2023 09:48  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acılı anne her gün evladının yolunu gözlüyor: İşe gitmek için evden ayrılan genç kız bir aydır kayıp

KASTAMONU - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde işe gitmek için evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmeyen 17 yaşındaki genç kızın bulunması için arama çalışmaları sürüyor. Her gün evinin önünde oturan acılı anne ise kızından gelecek mutlu haberi bekliyor.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 7 Eylül perşembe günü işe gitmek için evden ayrılan Elif Kocadere'de bir daha da haber alınamıyor. Ailesinin durumu polise bildirmesi üzere 17 yaşındaki genç kızı bulmak için başlatılan arama çalışma çalışmaları devam ediyor. Annesi Aynur Kocadere, evinin kapısında oturarak kızından gelecek mutlu haberi bekliyor.

Aynur Kocadere, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, markette çalışan kızının işe gitmek için evden ayrıldığını belirterek, kendisinden bir daha haber alamadıklarını söyledi.

"Kızımın hiçbir sorunu yoktu"

Kızını görenlere seslenen anne Kocadere, "Kızım 1 ay önce anne ben çalışmak istiyorum, ekmeğimi elime almak istiyorum dedi. Bizde ilçede bir markete satış elemanı olarak yerleştirdik. İşe başlayalı daha beş gün olmuştu. Kızımın hiçbir sorunu yoktu. İşe başladığından 5 gün sonra aniden kayboldu. Kızımın gidebileceği her yere baktık, arkadaşlarını aradık, arayıp sorabileceğimiz nere varsa aradık, ancak kızımdan bir haber alamadık. Cep telefonunda kapalı bunun üzerine polis merkezine gidip kayıp başvurusunda bulunduk. Kızımızı gören ya da yerini bilenlerden Allah rızası için yardımlarını bekliyoruz" dedi.

Tosya\'da kaybolan genç kızın annesi umutlu bekleyişte
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tosya'da kaybolan genç kızın annesi umutlu bekleyişte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement