Trabzon'da Yol Verme Kavgası: Bir Kişi Silahla Yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Trabzon'da Yol Verme Kavgası: Bir Kişi Silahla Yaralandı

Trabzon\'da Yol Verme Kavgası: Bir Kişi Silahla Yaralandı

Trabzon'un Sürmene ilçesinde bugün trafikte yaşanan yol verme kavgası nedeniyle bir kişi silahla vurularak ağır yaralandı. Olayda, Rize'den Trabzon istikametine gitmekte olan bir sürücü ile aynı yönde seyreden başka bir araç sürücüsü arasında yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından sürücü, tabancasıyla diğer araca ateş ederek kaçtı. Yaralanan sürücü, yardım isteyerek hastaneye kaldırıldı. Şüpheli araç sürücüsü ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

05.04.2024 15:29  Güncelleme: 15:30

Trabzon'un Sürmene ilçesinde bugün trafikte yaşanan yol verme kavgası nedeniyle bir kişi silahla vurularak ağır yaralandı.

Olay saat 13.00 sıralarında Karadeniz Sahil Yolu Sürmene ilçesi Yemişli Mahallesi mevkiinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, Rize'den Trabzon istikametine gitmekte olan sürücü F.K. ile aynı yönde seyreden 53 ACK 571 plakalı otomobilin sürücüsü Bayram Tepegöz (35) arasında yol verme meselesinden ötürü tartışma yaşandı. F.K. tabancası ile Bayram Tepegöz'ün bulunduğu araca doğru ateş edip, kaçtı. Direksiyon başında karnından yaralanan Bayram Tepegöz araçtan güçlükle çıkarak yoldan geçen araç sürücülerinden yardım istedi. Yoldan geçenlerin çağrısı üzerine 112 ekipleri bölgeye gelerek yaralı sürücüyü ambulansla Sürmene Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ameliyata alınan yaralı sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, olay yerinden kaçan şüpheli araç sürücüsü F.K. polis ekipleri tarafından Maçka ilçesinde yol kontrolü sırasında yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Trabzon'da Yol Verme Kavgası: Bir Kişi Silahla Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement