Üç Katlı Binanın Balkonu Çöktü: 2'si Ağır, 3 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Üç Katlı Binanın Balkonu Çöktü: 2'si Ağır, 3 Yaralı

Üç katlı binanın balkonu çöktü: 2'si ağır, 3 yaralı Çökme sırasında balkonda bulunan şahıs zemin kata düşerken, bir alt katta yemek yiyen 2 kişi ise molozların isabet etmesi sonucu yaralandıİZMİR - İzmir'in Balçova ilçesinde 3 katlı bir bir binanın balkonunun çökmesi sonucu 2'si ağır 3...

01.05.2017 23:53

Üç katlı binanın balkonu çöktü: 2'si ağır, 3 yaralı

Çökme sırasında balkonda bulunan şahıs zemin kata düşerken, bir alt katta yemek yiyen 2 kişi ise molozların isabet etmesi sonucu yaralandı

İZMİR - İzmir'in Balçova ilçesinde 3 katlı bir bir binanın balkonunun çökmesi sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Çökme sırasında balkonda bulunan şahıs, zemin kata düşerken bir alt katta yemek yiyen 2 kişi ise molozların isabet etmesi sonucu yaralandı.

Olay, Eğitim Mahallesi Köroğlu Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın üçüncü katında oturan 46 yaşındaki Bülent Öven, balkonda olduğu sırada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı balkon çöktü. Balkonun çökmesi sonucu Öven zemin kata düşerken, o esnada zemin katın balkonunda akşam yemeği yiyen Ali Devran Bektaşile Mehmet Emin Duyaryaralandı. Balkonun beton bloku ikinci katın balkonunda asılı kalırken, olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 sağlık, İtfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Mehmet Emin Duyar ve Bülent Öven Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine, Ali Devran Bektaş ise İzmir Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Öven ve Bektaş'ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Balkonun çöktüğü sırada mahallede olduğunu belirten Hebur Cura, "Büyük bir gürültü oldu. Önce kavga var zannettik. Geldik baktım balkon çökmüş. Yaralılara müdahale ettik. Su verdik, inşallah iyi olurlar" dedi.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Üç Katlı Binanın Balkonu Çöktü: 2\'si Ağır, 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Üç Katlı Binanın Balkonu Çöktü: 2'si Ağır, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement