Ümraniye'de bir kişinin öldüğü bir kişinin ağır yaralandığı silahlı kavga kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Ümraniye'de bir kişinin öldüğü bir kişinin ağır yaralandığı silahlı kavga kamerada

Ümraniye'de bir kişinin öldüğü bir kişinin ağır yaralandığı silahlı kavga kameradaİSTANBUL Ümraniye'de bir kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de ağır yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

05.01.2023 10:04  Güncelleme: 10:17

Ümraniye'de bir kişinin öldüğü bir kişinin ağır yaralandığı silahlı kavga kamerada

İSTANBUL Ümraniye'de bir kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de ağır yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Dün, Ümraniye Altınşehir Mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında Ferhat Emre P. ile baldızının sevgilisi Rüştü Can Ü. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar silahlarını çekerek ateş etti. Çıkan silahlı kavgada Ferhat Emre P.'nin kayınbiraderi Murat Polat ile Rüştü Can Ü. vurularak yaralandı. Murat Polat kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken Rüştü Can Ü. Ümraniye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Şüpheli Ferhat Emre P. olayda kullandığı silah ve 1 kuru sıkı tabanca ile birlikte yakalandı. Polis ekipleri tarafından Ferhat Emre P.'nin emniyette işlemleri devam ediyor. Çıkan kavgada silahların ateşlendiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Ümraniye\'de bir kişinin öldüğü bir kişinin ağır yaralandığı silahlı kavga kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ümraniye'de bir kişinin öldüğü bir kişinin ağır yaralandığı silahlı kavga kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement