Üsküdar'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Üsküdar'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 yaralı

Üsküdar'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 yaralıİSTANBUL Üsküdar'da cadde üzerinde 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı.

04.04.2023 17:00  Güncelleme: 18:02

Üsküdar'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 yaralı

İSTANBUL Üsküdar'da cadde üzerinde 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma nedeniyle otomobillerden biri takla atarken sürücüsü araç içerisinde sıkışarak yaralandı.

Kaza, Üsküdar'da Alemdağ Caddesi üzerinde 15.40 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Alemdağ Caddesi üzerinde seyir halinde olan 34 ACV 259 plakalı Halit Kaplan kontrolündeki otomobil cadde üzerinde U dönüşü yapan Hakan Kılıçkaya kontrolündeki 06 AEV 643 plakalı Volkswagen marka otomobil ile çarpıştı. Kaza sonucu 34 ACV 259 plakalı otomobil takla attı. Sürücü araç içerisinde sıkıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan sürücüyü çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı sürücü bölgedeki hastaneye sevk edildi. Alemdağ Caddesi Üsküdar yönü ise kaza sebebiyle bir süre trafiğe kapatıldı.

Kaza ile alakalı konuşan Kadir Akar, "Volkswagen araç u çekiyordu, öbür araç da hızlı şekilde geliyordu. Bir anda ortalık karıştı. Volkswagen marka araç hatalı" dedi.

Üsküdar\'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Üsküdar'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement