Yanan Fabrikanın Sahibi Tuncay Kara'dan Haber Alınmıyor - Son Dakika
3. Sayfa

Yanan Fabrikanın Sahibi Tuncay Kara'dan Haber Alınmıyor

Yanan Fabrikanın Sahibi Tuncay Kara\'dan Haber Alınmıyor

Yanan fabrikanın sahibi Tuncay Kara'dan haber alınmıyor Yanan fabrikada personelini dışarı çıkaran Tuncay Kara'nın tekrar fabrikaya girdiği öğrenildi -Çıkan yangına müdahale sürüyorGAZİANTEP - Gaziantep 1.

14.08.2017 20:15

Yanan fabrikanın sahibi Tuncay Kara'dan haber alınmıyor

Yanan fabrikada personelini dışarı çıkaran Tuncay Kara'nın tekrar fabrikaya girdiği öğrenildi

-Çıkan yangına müdahale sürüyor

GAZİANTEP - Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesindeki iplik fabrikasında başlayan yangın esnasında, fabrikada olduğu belirtilen fabrika sahiplerinden Tuncay Kara'ya ulaşılamıyor. Kara'nın en son bir personeli dışarıya çıkardığı ardından fabrikanın içine tekrar girdiği öğrenildi.

Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan iplik fabrikasında yangın çıktı. Henüz devam eden yangında, fabrikanın sahiplerinden biri olduğu öğrenilen Tuncay Kara'ya ise ulaşılamıyor. Kara'nın yangın sırasında bir personelin elinden tutarak dışarı çıkardığı ardından fabrikaya geri girdiği belirtildi. Fabrika içinde olduğu tahmin edilen ve kendisinden yaklaşık 2 saattir haber alınamayan Tuncay Kara'nın telefonlarına cevap vermediği öğrenildi.

Saat 16: 30 sıralarında başlayan yangın, fabrikanın tamamını sararken. içeride bulunan, pamuk, ip, elyaf gibi maddeler nedeniyle hızla yayılan alevlerin kontrol altına alınamadığı öğrenildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve iş makineleri de gönderilirken, kapı ve duvarlar kırılarak, farklı noktalardan da yangına müdahale edilmeye çalışılıyor.

Öte yandan, çıkan yangında dumandan etkilenen 1 itfaiye eri ve 1 çocuğun hastaneye kaldırılarak tedavi altına altına alındığı öğrenildi. Yangının ise fabrikadaki bir dikiş makinesinin kontağından çıktığı tahmin ediliyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Yanan Fabrikanın Sahibi Tuncay Kara'dan Haber Alınmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement