
Bursa'nın İznik ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasına uymayıp trafiğe çıkan otomobil sürücüsüne 12 bin TL para cezası kesildi. Ayrıca otomobilde ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Bursa'nın İznik ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasına uymayarak otomobili ile trafiğe çıkan A.K, polisin dur ihtarına da uymayıp kaçtı. Kaçan aracın peşine düşen ekipler, A.K'yi otomobili ile birlikte kıskıvrak yakaladı.

Uyuşturucudan sabıkası olduğu öğrenilen şüphelinin otomobilinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Motor şasi numarasının da silindiği anlaşılan otomobildeki plakanın da başka bir araca ait olduğu ortaya çıktı. Polis A.K'ye 12 bin 680 TL trafik ve idari para cezası kesti. Otomobil trafikten men edilip otoparka çekildi.
Son Dakika › 3.Sayfa › Cezadan kurtulmak için başkasının plakasıyla trafiğe çıkan şahıs, 12 bin lira ceza yedi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.